Hopp til innholdet
Hjem » Blogg

Blogg

Se våre råeste actionsportshow i ny video

I løpet av de siste årene, har vi samlet mye bra videomateriale på flere store actionsportshow. Det var dermed på tide med en ny showreel.

Trial og parkour som underholdning på turné med Miljøløftet

For andre året på rad ble MOOW SHOW booket for å levere underholdning på turné med Miljøløftet i kommunene Bergen, Bjørnafjorden, Alver, Øygarden og Askøy. I løpet av fem dager leverte MOOW ni show og én pumptrackdemonstrasjon.

Sykkelshow i Ringebu ifm. NRK Sykkelsommer

21. juli gjorde MOOW oppvisninger i Ringebu i forbindelse med besøk fra NRK Sykkelsommer. Ringebu ønsket å skape liv i sentrum før NRK startet sin sending, og valget falt da på et sykkelshow. Eirik Ulltang og Joachim Skjævestad leverte showene til et begeistret publikum.

Actionfylt show på Festplassen i Bergen

Bergen har nettopp fått verdens lengste sykkeltunnel, og det ville de markere med et arrangement på Festplassen. Da de skulle velge underholdning, falt valget på et actionfylt show fra MOOW.

Se Eirik Ulltang sykle trial i Arendal

I vår første video etter at vi byttet navn til MOOW®, sykler Eirik Ulltang trial i Arendal. Se blant annet at han for første gang sykler over en slakkline, hopper på tynne rekkverk og mellom glatte metallstolper.