Kjøpsvilkår

Moow.no sine retningslinjer, betingelser og kjøpsvilkår.

For personvern, se: Personvernerklæring.
Moow.no er en B2B-tjeneste (Business-to-business).
Priser er oppgitt inkludert MVA om ikke annet er nevnt. 

Tidsbruk

Videoer redigeres vanligvis i løpet av 12-38 timer etter at bestilling er mottatt. Ved helg og/eller stor pågang kan redigeringstiden ta opptil 72 timer etter bestilling. Vennligst ta kontakt hvis din video haster eller du lurer på hvordan vår kapasitet er for øyeblikket.

Leveranse

Levering skjer digitalt ved at lenke til nedlastbar video sendes til e-postadressen som ble oppgitt bed bestilling.

Angrerett

Bestillingen kan angres og avbestilles med full tilbakebetaling innen 4 timer etter bestilling, men ikke etter at video er levert. Avbestilling skjer ved å sende en mail til video@moow.no. Husk å oppgi bestillings-id (finnes i bekreftelsesmailen som du fikk da du sendte inn bestillingen) og informer at du ønsker å avbestille videoen. Avbestilling etter 4 timer, men før videoen er levert gir rett til 60% tilbakebetaling, for å dekke vårt tap i tråd med Forbrukerrådets lover og regler.

Kreativ frihet

Moow.no sine videoredigerer står fritt til å velge fritt blant bildene som lastes opp for å lage en best mulig video. Små justeringer i tekst, som kutting av for lange tekstlinjer, retting av skrivefeil, og endring av setningsoppbygning for være mer lettleslig og passe videoformatet på best mulig måte. Si ifra om du ikke ønsker dette har andre  ønsker med tanke på teksten. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gjøre videoen best mulig og vise mangfoldet av objektet som selges.

Rettigheter, bruk av video og publisering

Tjenesten som Moow.no tilbyr er en redigeringstjeneste. Det er kjøper (megler) sitt ansvar at bildene som sendes inn til moow eller ligger i Finn.no-annonsen som linkes til er tillatt å bruke og at teksten ikke inneholder feil opplysninger.
Moow.no kan publisere ferdige videoer på egen Instagram-profil og Facebook-side vederlagsfritt. Det må sies ifra om dette ikke er ønskelig. Kjøper står fritt til å laste opp, endre og bruke videoen hvor som helst og når som helst.

Endringer

Ønsker du å endre prisantyding, en skrivefeil eller et bilde i videoen? Ingen problem! Moow.no tilbyr gratis endringer av videoen etter levering.
Send oss en mail og oppgi bestillings-ID, adresse og hva som skal fikses i den eksisterende videoen, så sender vi deg en ny versjon i løpet av kort tid. Dette gjelder kun enkle endringer som prisantydning, et bilde eller skrivefeil i tekst. Unntak: Skal du endre over 50% av bildene blir du nødt til å sende inn en ny bestilling.

Personvern

For å kunne tilby best mulig service, en enkel bestillingsprosess og sende ut rabatter tar vi vare på kundeinformasjon når du bestiller en video eller kontakter oss på mail. Vi tar personvern på alvor og jobber for å oppbevarer din informasjon på best mulig måte. Ved spørsmål, ønsker om innsyn i vår informasjon om deg eller ønsker om å få din informasjon slettet, send en mail til post@moow.no så hjelper vi deg så godt vi kan.
Les mer om vårt personvern på vår Personvernerklæring.

Nyhetsbrev

Vi ønsker å sende deg relevant informasjon om nyheter, rabattkoder, tips om markedsføring for eiendomsmeglere, nye tjenester og tilbud en gang i blant og tilbyr derfor et nyhetsbrev.
For å melde deg på vårt nyhetsbrev: klikk her.
For å melde deg av vårt nyhetsbrev: Følg link i bunn av det siste nyhetsbrevet du fikk fra oss, eller send oss en mail til post@moow.no så hjelper vi deg.

Drift og eierforhold

Moow.no eies og driftes av Clickr AS som er et norsk selskap som tilbyr innholdsskaping og markedsføring for bedrifter.